medyauzmani.com

Yakın Fiyat Yavaş Bir İyileşmeden Geçiyor: Bu Kazançlar Sürecek mi?


yakın protokol Sam Coins güçlü bir geri dönüş yaptığında, etkileyici satıştan vazgeçtim. Madeni para, 16 Aralık’tan bu yana en yüksek seviye olan 1.428 dolara yükseldi. 2022’deki en düşük seviyesinden %14’ten fazla arttı.

Sam paraları giydi

Near Protocol, Sam Coins olarak bilinen birkaç kripto para biriminden biridir. Sam, FTX ve Alameda Research’ün kurucusu Sam Bankman-Fried’den bahsediyor. Zirvedeyken, FTX’in değeri 32 milyar doların üzerindeydi ve bu da onu Binance’ten sonra dünyanın en büyük ikinci borsası yapıyordu. Burada.

Sam’in madeni paraları, Bankman ve imparatorluğunun yatırım yaptığı kripto para birimleridir. Yatırımının bir parçası olarak, sık sık fiat para birimleriyle değiştirebileceği kripto paralar alıyordu. Bu nedenle, imparatorluğu öldü ve yasal çıkarları arttıkça, çoğu yatırımcı Sam Coins’ten ayrılmaya karar verdi.

Diğer popüler Sam Paraları Solana, Serum, Bonfida ve Ren’dir. Solana, FTX çöküşünden sonra kripto para birimi endüstrisindeki en kötü performans gösterenlerden biriydi. DeFi ekosistemi milyarlarca dolar kaybetti ve şu anda 350 milyon dolar değerinde.

Yakın Protokol de son birkaç ayda mücadele etti. Yatırımcılar arasındaki popülaritesi azalırken, DeFi ekosistemindeki Kilitli Toplam Değer (TVL) 98 milyon dolara düştü. Nair, Mayıs 2022’de zirvedeyken 800 milyon dolardan fazla varlığa sahipti. Ekosistemindeki uygulamaların çoğu son 30 gün içinde değer kaybetti. Ref Finance, Burrow, Meta Pool ve Linear Network’ü içerir. Aynısı, ağındaki diğer uygulamalar için de geçerlidir.

Protokole yakın fiyat, vakfın hibe verme şeklini değiştirmesinden sonra da yükseldi. Bundan böyle Vakıf, gelen başlangıç ​​hibe programlarına yatırım yapmayı bırakacaktır. Ayrıca, 6 ila 8 hafta içinde işlenen DAO’larla da çalışacaksınız.

yakın fiyat bekliyoruz

TradingView’e göre NEAR grafiği

Dört saatlik grafik, Near Protocol fiyatının son birkaç gün içinde güçlü bir toparlanmaya tanık olduğunu gösteriyor. Yükselirken, 27 Aralık’ın en yüksek seviyesi olan 1,37 dolardaki önemli direncin üzerine çıktı. Ayrıca 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların biraz üzerinde hareket etti.

Bu nedenle, SAM’ın ivmesi azalırken yakın fiyatın düşüş eğilimini sürdürmesi muhtemeldir. Bu olursa, izlenecek bir sonraki kilit seviye 1,30 dolar olacaktır.

Near Protocol nasıl satın alınır

binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar, 600’den fazla. Binance ayrıca düşük işlem ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok işlem seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile bugün NEAR satın alın

binance

Binance.US, sektördeki en düşük ücretlerden bazılarıyla dünyanın en popüler kripto para birimlerine güvenli ve güvenilir erişim sağlar.

Binance.US ile bugün NEAR satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın