medyauzmani.com

Yeni CEO John J. Ray III, FTX’in ‘miras zimmete para geçirme’ işlemiş olduğunu söyledi


  • FTX CEO’su Salı günü Meclis Finansal Hizmetler Komitesi önünde ifade verdi.

  • John J Rau III, borsanın çökmesine yol açan FTX’in operasyonlarını alt üst etti.

  • SBF, ABD New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından sekiz ağır suçla itham edildi.

FTX, portföyünü izlemek için QuickBooks kullanıyor

FTX CEO’su John J. Ray, Salı günü Meclis Mali Hizmetler Komitesi önünde ifade verdi. Görüşme boyuncaFTX CEO’su, kripto para borsasının multi milyar dolarlık portföyünü takip etmek için QuickBooks kullandığını söyledi.

Komisyona FTX’in hiçbir kaydı olmadığını söyledi. ekledi;

“Bu gerçekten sadece eski moda bir zimmete para geçirme. Bu sadece müşterilerden para alıp kendi amacın için kullanmak. Sofistike, belki de açıkçası, gözlerinin önünde bir şeyler sakladıkları için,” dedi Ray sert bir sesle. dört saatten fazla süren kabarcıklı birikim. Bu sadece eski bir zimmete para geçirme. Eski usul, eski usul.”

John J Ray III, FTX başvurduktan sonra şirketi devraldı Bölüm 11 iflas Geçen ay. Geçen ay yapılan bir röportajda CEO, kripto para borsasının çöküşünün bunu gösterdiğini açıkladı. Tamamen kurumsal kontrol eksikliği.

SBF Bahamalar’da kefaletle serbest bırakıldı

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, bu hafta başlarında Bahamalar’daki yetkililer tarafından tutuklandı. Son zamanlarda SBF idi Kefalet reddedildi Bahamalı bir yargıç tarafından, çünkü bu bir kaçma riski olarak kabul edilir.

ABD’nin New York Güney Bölgesi Başsavcılığı, SBF’yi şimdiden sekiz ayrı suçlamayla itham etti. Ücretler; Havale ve menkul kıymet dolandırıcılığı, bireysel menkul kıymet dolandırıcılığı ve elektronik dolandırıcılık, kara para aklama ve kampanya finansmanı düzenlemelerinden kaçınmak için komplo kurmak için komplo.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ayrıca Salı sabahı Sam Bankman-Fried’i FTX ticaretinde hisse senedi yatırımcılarını dolandırmaya yönelik bir planı planlamakla suçladı.

Bu ayın başlarında SBF, ABD’nin kripto para borsası kolu olan FTX US’in tamamen çözücü Para çekme işlemleri yakında devam edebilir. John J. Ray III komiteye, SBF’nin şirketin müşterilerinin tüm varlıklarını karşılamaya yetecek kadar likiditeye sahip olduğuna dair tweet attığında yalan söylediğini söyledi.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın