medyauzmani.com

Yeni hedefler, CRO fiyatının %15 rallisidir


Crypto.com’un (CRO) fiyatı bir süredir güçlü bir konsolidasyon yaşadı. Ama şimdi zamanı geldi ve inekler devraldı. Artık uzmanlar ve yatırımcılar, CRO fiyatının yeni hedeflere ve seviyelere ulaşmasını bekliyor.


Crypto.com fiyatında yükseliş patlaması: CRO fiyatı yeni ve %15 ralli hedefliyor

Crypto.com’un (CRO) fiyatı 14 Ağustos’tan sonra yüzde 37 düştü. Bu nedenle iki “düşük” ve üç “düşük” yarattılar. Bu salınım noktalarını trend çizgileri ile birleştirdiğimizde düşen bir desen oluşuyor. Bu güçlü dönüşüm, yüzde 21’lik bir artış öngörüyor. Bu güçlü hedef, 0.112 dolardan başlayan ilk en yüksek ve en düşük arasındaki mesafe artırılarak belirlenir.

Crypto.com’un fiyatı 23 Eylül’de bu kalıbı kırdı ve bir günde yüzde 13 mum yaptı. Bundan sonra, CRO’nun fiyatı yüzde 11 düştü ve şu anda 0.116 dolardan işlem görüyor. Öte yandan tüccarlar, şimdi 0.126 dolarlık yeni bir hareket bekleyebilirler.

İlgili – Crypto.com – Cronos coin (CRO) nedir ve nasıl alınır? Gelecek iyi mi?

Boğalar bu seviyeye ulaşırsa, CRO bu sefer olası 0.136 dolara odaklanacak. Bu da günümüze göre yüzde 15’lik bir artış anlamına geliyor. Ancak baskı çok fazla olursa bu sefer Crypto.com’un fiyatı 0.142 $ seviyesini test etmeye çalışacak. Bu, kârını yüzde 22 yapar.

Crypto.com fiyatında yükseliş patlaması: CRO fiyatı yeni ve %15 ralli hedefliyor

CRO/USDT bir günlük grafik

Evet, hisse senedi fiyatı Crypto.com için iyi görünüyor. Ancak satın alma baskısı yeterli olmazsa bu dönemde iyi bir kama oluşumu hedefleri kırılmış olacaktır. 0.108 $ seviyesinin altında kapanan bir günlük mum, bu destek seviyesini bir rakibe dönüştürecektir. Bu nedenle yukarıda bahsedilen sığır olayları da kabul edilemez olacaktır.

Bu gelişmelerle birlikte Crypto.com’un fiyatı 0.0985$ seviyelerine kadar düşmeye başlayabilir. Çünkü bu en yakın destek birimidir.

Ayrıca bakınız:

Bitcoin fiyatında 20.000 doları kurtarmaya çalışın: En son BTC’nin teknik analizi

Ethereum’un şaşırtıcı fiyatı 1.400 dolara sıçradı: ETH’nin teknik analizi

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın