medyauzmani.com

Yüksek Hash Oranı ile Litecoin Almalı mıyım?


Litecoin fiyatı Yatırımcılar kripto endüstrisindeki olaylara yansıdığı için Pazartesi günü konsolidasyon aşamasında kaldı. LTC, bu yılın en düşük seviyesinden yaklaşık %20.7 daha fazla olan 57.30 $ seviyesinde işlem görüyordu. Bu fiyat, yaklaşık %21 ile bu ayın en yüksek seviyesinden daha azdı. peki güvenli mi Litecoin satın al Şu anda?

LTC iyi bir yatırım mı?

LitecoinDiğer kripto para birimleri gibi, sektörle ilgili endişelerin devam etmesi nedeniyle son birkaç gün içinde güçlü bir düşüş trendi içinde. En büyük risk, Binance’den sonra dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan FTX’in çöküşü.

Bu nedenle, yatırımcılar bulaşma riskinde bir artış potansiyelinden korkuyorlar. Bu nedenle, borsalardan kripto para çekme sayısı son birkaç gün içinde artmaya devam etti. Aynı zamanda, Bitcoin korkusu ve açgözlülüğü birkaç ayın en düşük seviyesine düştü.

Tarihsel olarak, Litecoin ve Bitcoin gibi kripto para birimleri, FTX çöküşü gibi büyük bir sismik olaydan sonra ağır bir şekilde çökme eğilimindeydi. Çoğu, bu yılın Mayıs ayında Voyager Digital ve Terra ekosisteminin çöküşünden sonra bir kaya gibi düştü. Tek fark, FTX çatışmasının boyutu ve ekonomide oynadığı rol.

Bu arada, zincir üstü veriler, Litecoin’in hash oranının geçen haftaki keskin düşüşün ardından tekrar süründüğünü gösteriyor. Geçen Cuma’nın en düşük seviyesi olan 507 TH/s’den daha yüksek olan 542 TH/s’ye yükseldi.

Hash oranı, blok zinciri ağındaki hesaplama gücünün bir ölçüsü olarak tanımlanır. Saniyede yapılan tahmin sayısı ile belirlenir. Hash oranı, blockchain ağının güvenlik ve madencilik zorluğunu belirlemeye yardımcı olur.

Litecoin’in hash oranı şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 575 TH/S’nin hemen altında. Bu, ağdaki bazı faaliyetlerin bir işareti olabilir.

Litecoin Fiyat Tahminleri

4 saatlik grafik, LTC fiyatının son birkaç gündür güçlü bir düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. 55.75 dolarda önemli destek seviyesinin biraz üzerine çıktı. Para birimi 25 günlük hareketli ortalamaların hemen altında kalıyor. Aynı zamanda Stokastik Osilatör nötr noktanın üzerinde hareket ediyor.

Litecoin ayrıca genellikle yükseliş görünümü olan bir çekiç deseni oluşturdu. Bu nedenle, alıcılar kilit direnç seviyesini 63 $ olarak hedefledikçe kripto paranın yükselmeye devam etmesi muhtemel. 55.7$ destek seviyesinin altına bir düşüş, yukarı yönü geçersiz kılacaktır.

Litecoin nasıl satın alınır

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı alım satım sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD) sağlayıcısıdır. CySEC lisans numarası (#250/14)

Plus500 ile LTC’yi bugün satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile LTC satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın