medyauzmani.com

Yükselen bir kama deseni oluşturan Synthetix fiyat tahmini


yapay (SNX/USD) Şubat ayında orta düzeyde iyi performans gösterdi. Salı günü, bir yılın en yüksek seviyesi olan 1,42 doların oldukça üzerinde, 2,8 dolardan işlem görüyordu. Bu toplanma, daha fazla özelliğe sahip olan Synthetix V3’ün ana ağda başarılı bir şekilde konuşlandırılması nedeniyle gerçekleşti.

Synthetix v3’ü başlatın

Synthetix, çoğunlukla türev piyasasında faydalı olan araçlar sağladığı için blockchain endüstrisinin önemli bir parçasıdır. İnsanların her türlü kripto para birimi türevlerini alıp satmasına izin veren bir likidite protokolüdür.

Şubat ayı, geliştiriciler olarak ağ için önemli bir dönüm noktası oldu Etkinleştirilmiş Hem Ethereum hem de Optimism üzerinde Synthetix V3. Bu yeni yükseltme, Synthetix V3 sisteminin Legacy Market Synthetix V2 sistemi tarafından desteklenmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda, Synthetix V2 likidite sağlayıcıları pozisyonlarını doğrudan V3’e düşürebilecekler.

Synthetix V3 ayrıca çapraz iş parçacığı işlevselliğine ve ölçeklendirme mekanizmalarına sahip olacaktır. Yaklaşan diğer özellikler, zincirler arası stablecoin transferleri için Chainlink’in CCIP aracını entegre etme yeteneğidir. Bu nedenle, yatırımcılar ağdaki yeni gelişmeleri memnuniyetle karşıladıkça SNX’in fiyatı yükseldi.

Ayrıca, diğer kripto para birimlerinin genel performansı nedeniyle sıçradı. Bitcoin, aylar sonra ilk kez 25.000 dolara yükselirken, tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 1,2 trilyon doların üzerine çıktı.

Sentetik ayrıca Perpetual Futures’ın geliştirilmiş bir sürümünü piyasaya sürdü. Avantajları, derin likidite, düşük ücretler ve zincir üstü piyasa geğirmeleridir.

İleriye bakıldığında, Synthetix ve diğer kripto para birimleri zor bir dönemle karşı karşıya. İlk olarak, şimdi yaklaşık %5 getiri sağlayan kısa vadeli tahvillerle rekabet ediyorlar. Çoğu dönem için yatırımcılar, oldukça riskli kripto para birimleri yerine devlet tahvillerinin güvenliğine saklanacaklardır.

Synthetix fiyat tahmini

TradingView’e göre SNX Grafiği

Günlük grafik, SNX fiyatının Ocak ayından bu yana güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. 7 Kasım’ın en yüksek noktası olan 2.76$’daki önemli direnç seviyesini aşmayı başardı. Kripto para, 50 günlük ve 25 günlük hareketli ortalamalarla desteklenirken, göreli güç endeksi (RSI) yükselmeye devam ediyor.

Aynı zamanda yükselen bir kama deseni gibi bir şey oluşturdu. Bu nedenle, para biriminin Mart ayında düşme olasılığı var. Bu olursa, izlenecek bir sonraki ana seviye 2 $ olacaktır. Bu ticaret için zararı durdurma 3,20 $ olacaktır.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın