Aralık 22, 2024 tarihinde yayınlandı tarafından admin — Yorum yapınT24 kanalı ve gazeteci Seyhan Afşar’a terör propagandası soruşturması – Dokuz Eylül T24 kanalı ve gazeteci Sehan Afşar’a terör propagandası soruşturmasıDokuz Eylül Tilkiler Elazığ’ı kuşattı – MSNYetiştirici: Mera yok, yem pahalı, kârlar azaldı! – İnsanların elçisiAdana’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı – MilliyetEsdah Alapinar – Sakarikarakauren’de doğa yürüyüşü yapın – Eskisehir Haber OtesiKaramanda Paketleme Ücretlerini Yükselt – Larede.com OKU: Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil devrildi: 4 yaralı - memur Yazı gezinmesiÖnceki yazı: İstanbul-Beşiktaş’ta bir cipte bulunan manyetik uyuşturucu cihazı; Tapınağın saklandığı yerde esrar bulundu – Demirören Haber AjansıSonraki yazı: Diyarbakır Eğitim-Sen’den ücretli öğretmenler için çağrı – Dijla News Bir yanıt yazın Yanıtı iptal etE-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdirYorum * Ad * E-posta * İnternet sitesi Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.